Meld je nu aan en word ook gevonden!

Vioolles Zwolle gezocht? Hieronder vind je alle aanbieders!

Omschrijving Vergoeding
Waardering
Afstand

Mario Groningen

www.vioollesseninzwolle.nl

Meer informatie
Mario geeft les aan jonge mensen en volwassenen. Plezier in het musiceren en een ontspannen lessituatie zijn daarbij belangrijk!
€ 40,00 p.u.
0 recensies
0 km

Antoinet Van den Berg

Vioollessen voor jong en oud

Meer informatie
Ik geef met veel plezier vioolles aan jonge kinderen, tieners, pubers en volwassenen.
Mijn manier van lesgeven is ontspannen maar wel consequent.
Ik oefen geen druk uit maar probeer de leerling zelfstandig na te laten denken omdat er thuis ook zelfstandig geoefend moet worden.
Dus tijdens de lessen laat ik de leerling veel zelf oplossen en stuur ik bij waar nodig.
Lesmateriaal wordt voor kinderen door mij bepaald en wanneer de leerlingen wat ouder zijn is er veel overleg onderling over muziekstijl en smaak en zoeken we muziek uit die de leerling mooi vindt om te spelen zodat de motivatie ook hoog is om thuis te oefenen.
Voor meer informatie kijkt u op mijn website!
op aanvraag
0 recensies
22 km

Sigrid van Drunen

Zang-, piano-, blokfluit-, dwarsfluit - & vioollessen

Meer informatie
De muzieklessen zijn voor iedereen. Ik vind het een uitdaging om gemotiveerde beginners en gevorderden te werken. Alle lessen worden per individu of groep samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met stijl, niveau, leeftijd en tempo.

zang en stemvorming

piano

blokfluit

dwarsfluit

viool

algemene muzikale vorming

op aanvraag
0 recensies
26 km

Bert Smits

Violist en docent

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of mijn website bekijken.
op aanvraag
0 recensies
34 km

Erica de Boer-Gardien

Vioolles

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of mijn website bekijken.
op aanvraag
0 recensies
34 km

Janice Walker

(alt)vioolles

Meer informatie
Geboren en getogen in de VS, studeerde Janice Walker aan de Juilliard School of Music te New York.

In Nederland behaalde ze haar solistendiploma viool aan het Rotterdams Conservatorium.

Twintig jaar is zij beroeps musicus geweest en heeft 14 jaar lang bij Het Rotterdams Philharmonisch Orkest gespeeld. In Sydney Australië speelde ze enkele jaren altviool bij The Sydney Symphony

Bevoegd docent, Janice Walker heeft meer dan 20 jaar ervaring met les geven op zowel traditionele manier als volgens de Suzuki methode (Suzuki bevoegdheid in Australië gehaald.)
op aanvraag
0 recensies
34 km

Mimi Koppenol

(Alt)vioolles in Ughelen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of mijn website bekijken.
op aanvraag
0 recensies
38 km

Cornelie Wannee

Leuke én professionele vioolles!

Meer informatie
Viool spelen is leuk! Bij mij leer je vioolspelen met een goede techniek vanuit beweging, ontspanning en plezier! Daarbij geef ik jouw muzieksmaak, persoon en de doelen die jij hebt, de ruimte.

Nog nooit gespeeld?
Jong, ouder of "oud"!?
Na jaren "stofhappen" je viooltechniek opfrissen.
Of is je vioolspel klaar voor een nieuwe uitdaging zoals Ierse fiddle, Klezmer, Bluegrass of improvisatie?

Ik leer het je graag!!

Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium te Arnhem, als klassieke violiste. Sindsdien heb ik (ruim 10 jaar) vioolles gegeven, maar ook veel klassieke muziek en wereldmuziek gespeeld.

Dus ben je op zoek naar een enthousiaste, deskundige viooldocent met een persoonlijke werkwijze? Neem dan zeker contact met me op!
€ 35,00 p.u.
0 recensies
41 km

Nynke Glazema

Viooldocente

Meer informatie
De lessen beginnen met het ontdekken van het instrument en het aanleren van de klassieke basistechnieken. Dit gebeurt op een speelse manier. Het speelplezier staat voorop!

Daarna kan overgegaan worden op verschillende andere speelstijlen en bepaal je zelf welke muziekstijlen je uit wilt diepen. Misschien wil je de muziek van je lievelingspopgroep leren spelen, of wil je ierse folk of zigeunermuziek leren spelen. Je kunt natuurlijk ook in de klassieke muziek duiken en leren samenspelen met andere muzikanten. Er zijn veel mogelijkheden!

Ook voor gevorderde violisten zijn er vele lesmogelijkheden, o.a. workshops improvisatie voor strijkinstrumenten, informeer naar de mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
42 km

Martijn Tjoelker

Vioolles in Velp

Meer informatie
Wij proberen iedere leerling zó te benaderen als het beste bij hem of haar past. We gebruiken niet voor iedere leerling hetzelfde lesmateriaal en stellen niet steeds dezelfde eisen.
We geven de lessen bij ons thuis in een ruime, aparte lesruimte. De leerlingen krijgen per jaar 38 keer les - de vakanties vallen samen met die van de basisscholen in onze regio. Enkele keren per jaar organiseren wij een voorspeelmiddag of -avond waar leerlingen zich laten horen, samenspelen en naar anderen kunnen luisteren. Dit blijkt altijd weer een stimulans, zowel voor de leerlingen, hun ouders als voor onszelf. Hierbij werken we regelmatig samen met collega-docenten. Ook zorgen wij voor andere activiteiten waar onze leerlingen kunnen musiceren. De lessen duren minimaal 30 minuten. Voor gevorderden en volwassenen zijn de lessen 45 minuten of langer. Met het verzetten van een les i.v.m. een kinderfeestje of iets dergelijks gaan we soepel om. De leeftijd van onze leerlingen varieert op dit moment van 6 tot 70+.
Wij bieden ensemblelessen aan en coachen ook bestaande ensembles.
Wie zich wil voorbereiden op een toelatingsexamen voor het conservatorium kan ook daaarvoor bij ons terecht.

een instrument
We hebben enkele goede instrumenten beschikbaar die men kan huren. Daarnaast kan men terecht bij een vioolbouwer voor een huurinstrument. We adviseren en helpen ook met een verantwoorde aanschaf van een goed eigen instrument.

op aanvraag
0 recensies
58 km

Krzysztof Wagenaar

Violist en vo

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of mijn website bekijken.
op aanvraag
0 recensies
60 km

Gelders Muziek Portaal

Gelders Muziek Portaal - Muzieklessen

Meer informatie
Wij brengen u bij een goede muziekdocent!
Celloles, contrabasles, saxofoonles, dwarsfluitles, vioolles, pianoles, klarinetles, kinderkoor, zangles, koorschool, en meer........in Arnhem en wijde omgeving.
In het Gelders Muziek Portaal komen spelen en lesgeven samen.
Professionele musici in Gelderland, die allen ook op het podium actief zijn, bieden zich aan om hun kennis en ervaring te delen.
Kies een instrument en lees meer over de docenten!
zie omschrijving
0 recensies
60 km

Gerda Van Donk

Vioolles in Emmen

Meer informatie
Vioolpedagoog Gerda van Donk geeft les aan zowel kinderen als volwassenen. De leerling en het speelplezier vormen daarbij een belangrijk uitgangspunt. Het doel is muziek maken, het leren bespelen van het instrument is het middel. Door deze individuele en persoonlijke benadering kan elke leerling zich optimaal ontwikkelen in een traject op maat.

De lessen zijn individueel en voor alle leeftijden. Kinderen kunnen starten vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen zijn welkom, zowel gevorderden als beginners.
Vanaf het begin is er veel aandacht voor de techniek en een goede houding, waarbij de werklust van de leerling niet mag ontbreken.

Tijdens de lessen is er veel aandacht voor samenspel. De leerlingen worden door de docent begeleid op de piano of de viool. Ook wordt er regelmatig uit een boek met een cd gewerkt, zodat op deze manier ook thuis kan worden samengespeeld.

meer informatie op www.gerdavandonk.nl
op aanvraag
1 recensie
60 km

Désirée Wijma

Vioolles

Meer informatie
Vioolles voor kinderen met dyslexie
Wil je graag viool spelen? Er zijn verschillende mogelijkheden: privé, duolessen of groepsles. (4 personen) De voordelen van duolessen of groepslessen:
Kinderen worden vanaf het begin gestimuleerd om samen te spelen. Duo - en groepslessen zijn uitsluitend voor kinderen in de leeftijd vanaf 6/7 jaar!
Désirée Wijma studeerde hoofdvak viool aan het conservatorium. Tegenwoordig heeft zij zich ook toegelegd in het bespelen van de altviool. Zij is een bevoegde docente met een zeer ruime ervaring in het geven van lessen en trainingen aan kinderen en volwassenen.
op aanvraag
0 recensies
61 km

Lydian Bijl

Vioollessen vanaf 4 jr.

Meer informatie
Wilt u/ wil jij op een ontspannen manier leren viool spelen of het viool spelen weer oppakken? Dan bent u/ ben jij bij mij aan het juiste adres!
Ik start met kinderen vanaf 4 jaar op basis van een half uur privé les.
Info: 0318 842 896
€ 30,00 p.u.
1 recensie
61 km

Annemieke Boot

Piano- en vioolles voor jong tot oud

Meer informatie
Op zoek naar een enthousiaste en betrokken piano- of viooldocente? Kom dan bij Annemieke Boot op les en leer piano - of vioolspelen! Ben je jong of oud, beginner of heb je al eerder les gehad? Het maakt niet uit, iedereen is welkom!

Muziekmaken is bezig zijn met expressie; gevoelens kun je goed uitdrukken in muziek. Met muziek vertel je een verhaal, neem je jezelf en anderen mee naar een bijzondere wereld..

Het maken van muziek ontspant, het is hele fijne afwisseling in je dagelijkse leven. Het leren bespelen van een instrument en muziekmaken stimuleert de intelligentie. Daarnaast vermindert het concentratieproblemen en is het ontzettend goed voor je motoriek. Voor iedereen is het belangrijk deze aspecten mee te krijgen. Je kunt het immers je hele leven gebruiken! Maar wat misschien nog wel het belangrijkste is: muziek maken is ontzettend leuk!

In de lespraktijk kun je kiezen uit een wekelijkse of een 2-wekelijks les. Wanneer je begint is een wekelijkse les ( van 30, 45 of 60 minuten) aan te raden. Als je al wat verder bent kan er ook gekozen worden voor een les eens per 2 weken (45 of 60 minuten). De lespraktijk bevindt zich in de wijk Nieuwland te Amersfoort en is ook goed te bereiken vanaf de snelweg. De lespraktijk is inmiddels behoorlijk gevuld. Buiten schooltijden zijn er nog een paar plekken vrij, onder schooltijden zijn er nog veel mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk op mijn website.
€ 38,00 p.u.
0 recensies
61 km

Katalin Fuchs

Viool- & Pianolespraktijk Violino.

Meer informatie
Violino is een privé praktijk voor vioolles en pianoles gevestigd in Almere Buiten.
De lessen worden verzorgd door Katalin Fuchs. Zij geeft al meer dan twintig jaar les aan kinderen.

Katalin Fuchs is een enthousiaste en gedreven docente. Met veel samenspel zorgt zij ervoor dat de kinderen al in een vroeg stadium veel muzikale ervaringen opdoen. Ook de vioollessen worden door haar op piano begeleid.

Er wordt tijdens de lessen, zowel op viool als op piano veel aandacht geschonken aan het aanleren van een goede speeltechniek.

Na lekker gewerkt te hebben is het leuk om iets te laten horen aan anderen. In elk seizoen worden er minimaal twee concerten georganiseerd waar de kinderen solo of/met pianobegeleiding en/of in een ensemble optreden.

Kinderen kunnen bij Katalin beginnen vanaf vier jaar.
op aanvraag
0 recensies
62 km

Alberdina Boontje

Privé vioolles

Meer informatie
Mijn naam is Dien Boontje- Kok, in de wandelgangen gewoon Dientje (m'n eigenlijke roepnaam).
Getrouwd met Jurgen, die me waar mogelijk altijd helpt en steunt en moeder van Philip (1988), Laura (1989) en Albert-Jan (1994).
Komende uit een zeer muzikaal nest ben ik op mijn 9e met vioollessen begonnen op de plaatselijke muziekschool.
Na de middelbare school heb ik eerst een opleiding in een verpleeghuis gedaan, waarna ik de opleiding voor viooldocent volgde aan het Alkmaars conservatorium.
Daar kreeg ik vioolles bij Maarten Veeze en altvioolles bij Gijs van der Grinten. In 1985 behaalde ik daar mijn diploma Docerend Musicus voor viool.
Mijn voorkeur voor lesgeven werd tijdens mijn studietijd al duidelijk, ontdekken waar iemands interesses en mogelijkheden liggen. Maar ook trainen van het gehoor, de muzikale- en persoonlijke ontwikkeling volgen. Coachen blijft boeiend, ook al moet je bij elke beginner weer helemaal van voren af aan beginnen.

Een aantal jaar heb ik op een muziekschool gewerkt. Door vertrek naar Berlijn moest ik dit opgeven. Na onze terugkeer in 1996 boeide mij de vrijheid van een privé praktijk, wat mogelijk bleek vanaf 1997 bij mij thuis.
op aanvraag
0 recensies
62 km

Femke Van der Winkel

vioollessen door gediplomeerd docent

Meer informatie
Vioollessen voor iedereen die het wil leren: jong, oud, beginnend, gevorderd, klassiek/pop/wereldmuziek.
In mijn lessen staat het plezier in het spelen voorop. Daarnaast vind ik het aanleren van een goede technische basis erg belangrijk.
Het meeste resultaat behaal je wanneer je thuis regelmatig oefent wat we in de vioolles hebben gedaan.
De lessen vinden in Arnhem centrum plaats. De lessen duren 30,45 of 60 minuten.
knipkaarten zijn mogelijk.
Onder de 21jr hoeft er geen BTW betaald te worden over het lesgeld. Voor studenten geldt een tarief incl BTW.
de tarieven zijn:
30 min €20,-
45 min €25,-
60 min €30,-
€ 30,00 p.u.
0 recensies
62 km

Mieke Honingh

Viool en altvioolles aangeboden

Meer informatie
Wilde je altijd al viool of altviool leren spelen of wil je je kind muziek laten kennismaken met muziek door middel van vioolles ?
Ik ben professioneel altvioliste in een Nederlands orkest.
Ik geef les bij mij thuis in Amersfoort-noord.
Kom voor een gratis proefles van een half uur om samen te kijken of het wat voor je is.
Je kunt eventueel via mij een viool huren bij een Amersfoortse vioolbouwer/winkel.
Misschien tot ziens en horens!
op aanvraag
0 recensies
63 km

Anoek Brokaar

Vioolles voor beginners en gevorderden

Meer informatie
Vioolles voor beginners en gevorderden, jong of ouder!
Speelse en methodisch goed onderbouwde lessen aan kinderen, verdieping en uitbreiding voor volwassenen.
Ook volwassen beginners!

Ik heb inmiddels 8 jaar ervaring in het lesgeven en ben tevens werkzaam als uitvoerend violiste.

Bel voor meer informatie en de mogelijkheden of een proefles.
€ 35,00 p.u.
0 recensies
63 km

Carla van der Heijden

Vioolles

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of mijn website bekijken.
op aanvraag
0 recensies
63 km

A.A. Wittop-Koning

Violiste en vioollessen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of mijn website bekijken.
op aanvraag
0 recensies
63 km

Marieke De Vos

Suzuki vioolles voor kinderen v/a 3 jaar

Meer informatie
Als viooldocent van Suzuki Muziekschool Amersfoort geef ik individuele vioolles, groepsles, ensemblebegeleiding en een speciale ouder & kind-les voor de allerjongsten.
Ik volgde hiervoor na het conservatorium de opleiding tot Suzuki viooldocent bij Accademia Filarmonica in Utrecht.
Een goede basistechniek en een mooie toon staan centraal in de muzikale ontwikkeling. En natuurlijk ook het speelplezier!
In samenwerking met collega's piano en gitaar geven de leerlingen regelmatig concerten, o.a. in zorgcentra.
op aanvraag
0 recensies
63 km

Heidi Van der Puijl

Heidi geeft zowel blokfluit als vioolles

Meer informatie
Heidi geeft al jarenlang muziekles aan kinderen & volwassenen. In de les staat het zelf leren studeren en het samen spelen centraal.

Het is ook zo hoe beter je oefent voor les, hoe meer vooruitgang je boekt en daar geniet je het meest van!

Ik maak gebruik van een mix van eigentijdse muziekmethoden en begeleid de leerlingen op de piano tijdens les. Ik werk samen met de leerlingen op een professionele manier aan een goede basis. Je leert vanaf het begin ook spelenderwijs alle theorie door bijvoorbeeld zelf stukjes te componeren en je geleerde noten zelf te schrijven.

Minimaal twee keer per jaar is er voor alle leerlingen een voorspeelavond met de bekende pianist Jean van Vugt (van Het Groot Liedjesboek). Ook treden rond de kersttijd al m'n leerlingen op in het strijkersorkest.

Tijdens enkele groepslessen in het jaar komt ensemblespel, muziekquiz, notenschrift en theorie aan bod en natuurlijk is er iets lekkers te eten.

Zoek je een geduldige en ervaren muziekdocente? Bel voor een proefles of schrijf je nu in voor na de zomervakantie via heidiloraine@hotmail.nl

Prijs : €165 per kwartaal voor 40 lessen per jaar of maandelijks €66 (uitgezonderd juli en augustus).
zie omschrijving
1 recensie
63 km

Gebruikers over vioolles (0)

No comments yet!

Post a comment


Google
 
© Handigemensen.nl 2014 - Voorwaarden & privacybeleid